Käsipallo

15 heinäkuuta 2024

Käsipallo on joukkueurheilu, jossa kaksi seitsemästä pelaajasta koostuvaa joukkuetta kuljettaa pallon kätensä avulla ja heittää sen toisen joukkueen maaliin. Ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin jaksosta, ja joukkue, joka lisää maalia, voittaa. Nykyaikaista käsipalloa pelataan 40 x 20 metrin kentällä tavoitteena kummankin pään keskellä. Maalia ympäröi 6 metrin (20 jalan) vyöhyke, jossa vain puolustava maalivahti on sallittu; maalia on saatava heittämällä pallo alueen ulkopuolelta tai "sukeltamalla" siihen. Käsipalloa pelataan yleensä sisätiloissa, mutta ulkona olevia variantteja on muun muassa kenttäkäsipalloa ja Tšekin käsipalloa ja rantakäsipalloa. käsipallo on nopea ja korkea pisteytyspeli: ammattilaisjoukkueilla on nyt tyypillisesti 20-35 maalia, vaikka alhaisemmat pisteet olivat harvinaisia ​​vasta muutama vuosikymmen sitten. Kehokosketus on sallittu, puolustajat yrittävät estää hyökkääjiä lähestymästä maalia. Turvalaitteita ei ole pakollista, mutta pelaajat voivat käyttää pehmeitä suojanauhoja, tyynyjä ja suun suojuksia. Peliä säädettiin 1800-luvun lopulla Tanskassa. Vuonna 1917 Saksassa julkaistiin nykyaikainen säännöstö, ja siitä tehtiin muutamia muutoksia. Näiden sääntöjen mukaisesti ensimmäisiä kansainvälisiä pelejä pelattiin miehille vuonna 1925 ja naisille vuonna 1930. Miesten käsipalloa pelattiin ensin Berliinin kesäolympialaisissa 1936 kuin ulkona ja seuraavan kerran vuoden 1972 kesäolympialaisissa Münchenissä sisätiloissa, ja on ollut olympialaji siitä lähtien. Naisten joukkueen käsipallo lisättiin vuoden 1976 kesäolympialaisiin.

Vuonna 1946 perustettiin Kansainvälinen käsipalloyhdistys, ja vuodesta 2016 lähtien sillä on 197 jäsenliittoa. Tämä urheilulaji tunnetaan tunnetuimmin Manner-Euroopan maissa, jotka ovat voittaneet kaikki. Kansainvälinen käsipalloyhdistys (IHF) on käsipallo- ja rantakäsipallo hallinto- ja valvontaelin. IHF on vastuussa suurten käsipalloturnausten järjestämisestä, erityisesti IHF: n miesten käsipallo-mestaruus ja IHF: n naisten käsipallo-mestaruus. Vuonna 1946 perustettiin IHF valvomaan kansainvälisiä kilpailuja. IHF: n pääkonttori sijaitsee Baselissa, ja sen jäseniä on nyt 209 kansallista liittoa. Kunkin jäsenmaan on oltava jäsen myös kuudessa alueellisessa valaliitossa: Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Karibialla, Oseaniassa sekä Etelä- ja Keski-Amerikassa. IHF: n presidentti on ollut tohtori Hassan Moustafa vuodesta 2000.

Urheilubaari
Osoite
Luokitus
Pisteet
Vierailla
1

Keskuskatu 6, 00100 Helsinki, Suomi

9.8

Tuloksemme

2

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.6

Tuloksemme

3

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki, Suomi

9.5

Tuloksemme

4

Pilvenmäki, 30420 Forssa, Suomi

9.3

Tuloksemme

5

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

9.2

Tuloksemme

6

Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi

9.1

Tuloksemme

7

Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki, Suomi

9.1

Tuloksemme

8

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

9.0

Tuloksemme

9

Salomonkatu 5, 00100 Helsinki, Suomi

8.9

Tuloksemme

10

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.8

Tuloksemme

Suomessa ja muualla maailmassa vedonlyönnin suosio on kasvanut viime aikoina. Urheilufanit pitävät pelin katsomisesta, ja jotkut heistä haluavat katsoa sitä enemmän huvittuneena. Heille ei riitä, että he varaavat aikaa katsoakseen peliä, josta he todella välittävät, kun se on käynnissä. Sinun on valittava, missä näet sen. Hyvän sijainnin löytäminen on vaikeaa. Missiomme on tarjota käyttäjillemme erinomaista nautintoa. Suomessa on useita baareja, jotka ovat täynnä urheilun harrastajia, olitpa sitten jääkiekon tai jalkapallon ystävä. Saatat oppia lisää eri urheilupeleistä, parhaista klubeista, tavernoista ja kahviloista offline-vedonlyöntiin maassasi.

Etsi muita, jotka ovat kiinnostuneita harrastuksestasi. Peliä on hauska seurata urheilun ystävien kanssa. Tällä sivustolla on myös luettelo parhaista vedonlyöntisivustoista, joissa voit nauttia erilaisista urheilulajeista. Tee päätös luettuasi kirjoittajatiimimme kirjoittamat arvostelut. Parhaat valinnat ovat paljon.


Onnea sinulle!