Matsi baari 6 & 8 Oy

15 heinäkuuta 2024

5

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

9.2

Tuloksemme

Matsi Bar on rento urheilubaari, jossa on sauna Jyväskylän sydämessä. Ne näyttävät kaikki urheilukanavat (paitsi Screen +) Baarin tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. 2 isoa näyttöä, 10 taulutelevisiota, 3 erilaista äänimaailmaa ja muuta tarkkailijaa tekevät Benchmark-urheilustasi ikimuistoisen kokemuksen.

Tapahtumapaikan ravintolan alakerrassa ovat saunatilat, jotka uusittiin kokonaan vuoden 2018 alussa. Huoneissa on oma videoprojektori, erillinen äänijärjestelmä, sauna, jossa on oma televisio ja mahtuu 40 ihmistä. Alakerrassa on myös pöydän curling ja tikkataulu, joka on ilmainen saunavieraille. Pöytäpöytä ja merkit ovat myös saatavilla pyynnöstä.

Kaikkien urheilukanavien lisäksi heillä on PlayStation 4 -pelikonsoli, joka on asiakkaiden ilmainen käyttää. Matsi Ba järjestää toisinaan myös NHL-turnauksia, joissa on uusin NHL-versio, tai voit kysyä meiltä turnauksen järjestämistä ystäväryhmällesi. Tarvittaessa heillä on enemmän konsolia saatavana isompiin turnauksiin. Yläkerrassa on biljardipöytä vieraiden käyttöön, plus katutason 1 tikkataulu ja alakerrassa 1 tikkataulu ja pöydän curling. Heillä on myös erilaisia lautapelejä ja pelikortteja hauskanpitoon.

Matsi Baarin sunnuntai-iltoja on juhlittu yli 20 vuoden ajan urheilutiedolla alkaen klo 9.30. Legendaarinen Ken Otila Sports Quiz mittaa paremmuutta pienissä joukkueissa sekä ajankohtaisilla että historiallisilla aiheilla.