Jääkiekko

15 heinäkuuta 2024

Jääkiekko, kahden joukkueen välinen peli. Jokaisessa joukkueessa on yleensä kuusi pelaajaa, jotka käyttävät luistimia ja kilpailevat jäähalli. Tarkoituksena on kuljettaa vulkanoitua kumilevyä, kiekkoa, maaliviivan ohi, maalivahdin tai maalivahdin vartioimaan verkkoon. Jääkiekosta on tullut yksi nopeimmin ja usein fyysisesti kosketuista tunnetuimmista kansainvälisistä urheilulajeista. Peli on olympialaji, ja maailmanlaajuisesti yli miljoona rekisteröitynyttä pelaajaa esiintyy säännöllisesti liigassa. Jääkiekkoliitot perustettiin ensimmäistä kertaa Suomeen 1920-luvulla.

SM-sarja perustettiin ensimmäiseksi kansalliseksi miesten jääkiekkoliittoksi vuonna 1928. Viipurin Reipas olivat mestareita avajaisvuonna ja ovat edelleen yksi Suomen vanhimmista jääkiekkojoukkueista, kilpailevat edelleen nimellä Lahti Pelicans. Suomen Jääkiekkoliitto on maan jääkiekkolautakunta, ja se on ollut avulias monien maailmanluokan jääkiekkoilijoiden tuottamisessa. Suomi on tällä hetkellä kolmas miesten ja naisten maajoukkueohjelmien IIHF-maailmanjärjestyksessä.

Urheilubaari
Osoite
Luokitus
Pisteet
Vierailla
1

Keskuskatu 6, 00100 Helsinki, Suomi

9.8

Tuloksemme

2

Valjakkotie, 02600 Espoo, Suomi

9.6

Tuloksemme

3

Mikonkatu 19, 00100 Helsinki, Suomi

9.5

Tuloksemme

4

Pilvenmäki, 30420 Forssa, Suomi

9.3

Tuloksemme

5

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi

9.2

Tuloksemme

6

Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi

9.1

Tuloksemme

7

Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki, Suomi

9.1

Tuloksemme

8

Keskuskatu 11, 48100 Kotka, Suomi

9.0

Tuloksemme

9

Salomonkatu 5, 00100 Helsinki, Suomi

8.9

Tuloksemme

10

Tekla Hultinin Aukio 1, 00100 Helsinki, Suomi

8.8

Tuloksemme

Suomessa ja muualla maailmassa vedonlyönnin suosio on kasvanut viime aikoina. Urheilufanit pitävät pelin katsomisesta, ja jotkut heistä haluavat katsoa sitä enemmän huvittuneena. Heille ei riitä, että he varaavat aikaa katsoakseen peliä, josta he todella välittävät, kun se on käynnissä. Sinun on valittava, missä näet sen. Hyvän sijainnin löytäminen on vaikeaa. Missiomme on tarjota käyttäjillemme erinomaista nautintoa. Suomessa on useita baareja, jotka ovat täynnä urheilun harrastajia, olitpa sitten jääkiekon tai jalkapallon ystävä. Saatat oppia lisää eri urheilupeleistä, parhaista klubeista, tavernoista ja kahviloista offline-vedonlyöntiin maassasi.

Etsi muita, jotka ovat kiinnostuneita harrastuksestasi. Peliä on hauska seurata urheilun ystävien kanssa. Tällä sivustolla on myös luettelo parhaista vedonlyöntisivustoista, joissa voit nauttia erilaisista urheilulajeista. Tee päätös luettuasi kirjoittajatiimimme kirjoittamat arvostelut. Parhaat valinnat ovat paljon.


Onnea sinulle!