Käyttöehdot

15 heinäkuuta 2024

Käyttöehdot

JOHDANTO

Nämä käyttöehdot koskevat bestreviewsfi.com: tä. Päästäksesi sivustolle suostut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et halua sitoutua Ehtoihin, sinun ei pitäisi päästä sivustoon tai käyttää sitä. Verkkosivustosi käyttö on lisäksi tietoturvatarkistuksemme, evästekäytäntö, ja sinun pitäisi tutkia jonkin aikaa äskettäin pääsemällä sivustolle.


Sivuston käyttö

Aina missä sinua pyydetään toimittamaan tietoja sivuston yhteydessä, suostut toimittamaan todellisia, tarkkoja, ajankohtaisia ja kaikkia kiinnostavia kohteita. Sinun ei tarvitse toimittaa bestreviewsfi.com: lle pyydettyjä harkinnanvaraisia tietoja.


Suostut olemaan:

matkia toista henkilöä tai käyttää väärää otsikkoa tai otsikkoa, jota ei hyväksytä käyttää, tai tehdä väärä persoonallisuus tai juuri- tai sähköpostiosoite tai yrittää pettää meitä tai muita viestinnän luonteen tai alun suhteen tai antaa väärän tai epäluotettavan yhteydenoton kiinnostavat paikat;

säätää, päästä tai tehdä saataville tietokoneellesi tai gadgetillesi sijoitettua tietoa, johon olet päässyt järjestömme kautta, kun joko: tietojen, tietokoneen tai gadgetin haltija on ryhtynyt toimiin ennakoidakseen sinua tekemästä tätä; tai omistaja on ilmaissut toiveensa, älä vain tee tätä;

tehdä saataville tai siirtää tietueita, jotka sisältävät tietokoneohjelmaa tai muuta kangasta, tietoja tai tietoja, joita et ole vaatinut tai valtuuttanut sinulle, tai kerätä tietoja muiden ympärille ilman heidän aikaisempaa suostumustaan;

vahingoittaa, sekaantua tai häiritä pääsyä Sivustolle tai tehdä kaikkea, mikä saattaa estää sen hyödyllisyyden;

käyttää Sivustoa millään tavalla spontaanien sähköpostien tai minkä tahansa kankaan lähettämiseen markkinointi- tai esittelytarkoituksiin tai jommankumman vastaavanlaisen manhandlen lähettämiseen;

levittää, lähettää, levittää, levittää tai jotain muuta välittää, kunnianloukkaa vihamielistä, häiritsevää, inhottavaa, pahaa tai muuta laitonta tai järkyttävää kangasta tai tietoja Sivuston kautta;

tehdä verkkosivujen kautta saataville, siirtää tai levittää millään tavalla mitään kankaita tai tietueita, jotka sisältävät infektioita, vikoja, rappeutuneita tietoja, troijalaisia, matoja tai muita tuhoavia ohjelmia; vääristää tietokoneohjelman tai muun kudoksen tai tietojen aitoa hallussapitoa, joka sisältyy verkkosivuston kautta saataville saatavaan tietueeseen;

käyttää Sivustoa tai mitä tahansa Aineen osaa kaupallisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin; ja tai

saada tai yrittää saada hyväksymätön pääsy verkkosivustolle mitä tahansa tarkoittaen. Sallimme sinun olla käyttöliittymä Sivuston kotisivulle edellyttäen, että noudatat seuraavia:

teet niin yksinkertaisesti oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla, etkä hyödynnä tai vahingoita maineemme; ja et suosittele minkäänlaista yhteydenpitoa, hyväksyntää tai tukea, ellei meillä ole muuta sallittua.

Pidätämme oikeuden vetää takaisin suostumuksemme yhteyden muodostamiseen lausekkeessa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.


KÄYTTÄJÄN LÄHETYKSET

Voimme antaa suoraan tai pitkällä aikavälillä sijainnin asiakkaille mahdollisuuden käyttää tallenteita ja / tai muuta viestintää tai materiaaleja.

Asiakasosioiden on aina noudatettava näitä ehtoja ja kaikkia jaettuja ehtoja, jotka liittyvät tällaisiin asiakasreitteihin, joita voimme levittää Paikalla ajoittain.

Lähettämällä Asiakkaan käytäntöjä sijaintiin toimitat näin:

bestreviewsfi.com ympäri maailmaa, rojaltivapaa, loputon, siirrettävä, peruuttamaton, ei-yksinomainen käyttöoikeus, kopiointi, jakaminen, kopioiminen, muokkaaminen, hajauttaminen, muuntaminen, kääntäminen, alustaminen uudelleen, on, summa, hajonta, esitys, ja ilmestyä Asiakassopimus yksin tai osana muita teoksia missä tahansa muodossa, mediassa tai kehityksessä, joko tiedossa tai tulevaisuudessa, tehty ilman alueellisia tai aikarajoituksia, ja alilisensoida tällaiset oikeudet alilisenssinhaltijoiden erilaisten tasojen kautta; ja

jokainen Sijainti-asiakas, väistämätön, loputon, ympärillä.


MITÄ TEEMME

Hyödynnämme järkeviä yrityksiä suojella sijaintia. Sivustoa voidaan muuttaa ajoittain. Sinua ei hyväksytä maksuihin, koska et voi käyttää mitään sijaintipakettia pettymyksen, koko sijainnin tai paketin peruuttamisen, keskeyttämisen tai peruuttamisen vuoksi mistä tahansa syystä.

Hyödynnämme järkeviä yrityksiä vahvistaa kaikkien niiden tietojen paikkansapitävyys, jotka tarjoamme joko suoraan tai sijaintiavustajien kautta kaikkialle maahan, emmekä missään tapauksessa pysty varmistamaan rutiininomaisesti muuttuvien tietojen täyttä tarkkuutta, kuten Tapahtumien aukioloaikoista, näyttelyiden päivämääristä, suunnitelmista ja nykyisistä kustannuksista ehdotamme päättäväisesti, että ennen sijainnin kautta avattujen tietojen mukaan tällaiset tiedot, mikäli mahdollista, voidaan ilmoittaa saksalaisessa ympäristössä, toimistossa tai edunvalvojalla.


PÄÄSY SIVULLE JA MITÄ VOIMME TEHDÄ

Vaikka yritämme taata, että sivusto on tavallisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, meidän ei pitäisi olla vaarassa, jos mistä tahansa syystä sivustoon ei pääse milloin tahansa tai milloin tahansa. Sivustolle pääsy voidaan keskeyttää satunnaisesti ja ottamatta huomioon asiaa, jos kyseessä on pettymys, tuki tai korjaus tai syistä, joita emme voi valvoa.


Valmiina milloin tahansa:

  • muuttaa tai vetää Sivustoa muuten tai kaiken aikaa kaupallisista tai toiminnallisista syistä, jolloin meidän pitäisi yrittää ja toimittaa sinulle järkevä huomioida kaikki keskeytykset tai peruutukset, eikä meitä tule velvoittaa sinua tai kolmansia osapuolia tekemään muutoksia Sivustolle tai siitä poistuminen; ja tai
  • 2 muuttaa näitä ehtoja. Jatkoit Sivuston hyödyntämistä tällaisen muutoksen jälkeen voidaan pitää sinun hyväksyntänäsi tällaisesta muutoksesta. Sinun vastuullasi on tarkistaa säännöllisesti, onko Ehtoja muutettu.

Sivuston kumppanit

Sivusto voi sisältää hyperlinkkejä verkkosivustoihin ja kolmansien osapuolten vaatimiin ja käyttämiin varoihin. Näillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja omaisuudella on käyttöehtoja ja suojajärjestelyjä, joita sinun on noudatettava, jos saavut tällaisiin kolmansien osapuolten kohteisiin. Ymmärrät ja suostut siihen, että emme ole tietoisia tällaisten ulkopuolisten paikkojen tai varojen saatavuudesta, emmekä takaa tai emme ole tietoisia tai vaarassa erityisesti tai liikenneympyrässä tällaisten verkkosivustojen suojakuorien tai sisällön suhteen. mitään mainostamista, esineitä tai muuta materiaalia tai hallintoa näillä verkkosivustoilla tai omaisuuksissa tai niihin pääsee, eikä vahingoista, epäonniista tai rikkomuksista, jotka aiheutuvat tai veloitetaan johtuvan tällaisesta sisällöstä, tavaroista tai riippuvuuksista. hallintoihin, joihin pääsee tällaisilla kielillä tai resursseilla.

Kolmannen osapuolen liittyminen ei viittaa siihen, että vakuutamme, olemme osakkaita.


VASTUUN RAJOITUS

Hyväksyt yksinkertaisesti käyttää Sivustoa täysin sinulla on mahdollisuus.

Sivusto on annettu "sellaisena kuin se on" ja "niin kuin on" -tilassa tietojesi kannalta, ja yksilö käyttää sitä ikään kuin ilman edustusta tai vakuutusta. Ellei toisin mainita tiettyyn tuotteeseen tai hyötyyn liittyvissä osioissa, emme anna minkäänlaisia, nimenomaisia tai pääteltyjä, takuita Sivuston tai Sivustolla mainostettujen tuotteiden tai hallintojen takia joko itse tai meidän lukumme vuoksi. mutta ei rajoitettu seuraaviin päätelmiin maittavasta laadusta, hyvinvoinnista tietystä syystä, saatavuudesta, loukkaamattomuudesta, yhteensopivuudesta, turvallisuudesta, tarkkuudesta, kunnosta tai täydellisyydestä tai ehdotetuista takuista, jotka syntyvät hallinnan, käytön tai vaihdon aikana.

Ellei erikseen mainita tiettyyn tuotteeseen tai hyötyyn liittyvissä ehdoissa, emme takaa, että Sivusto tai sivustollamme mainostetut tuotteet tai hallinnot, joko meidän tai meidän edun vuoksi, täyttävät sinun edellytykset tai ovat jatkuvia, sopivia, turvallisia tai virheettömästi, että luovutuksia mukautetaan tai että Sivusto tai palvelin, joka tekee sen saataville, tai Sivustolla mainostetut kohteet tai hallinnot, joko meidän tai meidän mielestämme, ovat ilman tartuntoja tai virheitä tai ovat täysin hyödyllisiä, tarkkoja tai kiinteä. Emme ole tietoisia tai vaarassa sinulle aine- tai kangasonnettomuuksista, jotka johtuvat sivustolle lataamisesta tai lataamisesta sivustolle.

bestreviewsfi.com ei välttämättä ole pakollista minkäänlaisille vahingoille, lukuun ottamatta, mutta rajoituksetta, haittaa käytön epäonnistumiselle, tiedoille tai eduille, jotka syntyvät Sivuston käytöstä tai toteutuksesta, järjestelyistä tai pettymyksistä toimitusten hallinnoille tai muille Sivuston kautta saatu tieto tai jotain muuta, joka syntyy Sivuston käytöstä riippumatta siitä, perustuuko se sopimukseen, vahingonkorvaukseen tai mihinkään muuhun, estämättä, todellakin sillä mahdollisuudella, että bestreviewsfi.com on kehotettu vahingon uskottavuudesta.

On mahdollista, että toimittamamme viallinen tietokoneistettu aine vahingoittaa gadgetia tai edistynyttä ainetta, jolla on paikka sinulle ja joka yleensä johtuu pettymyksestämme käyttää järkevää hoitoa ja kykyä. Korjaamme vahingot tai maksamme sinulle korvauksen. Oli miten on, bestreviewsfi.com ei ole velvollinen vahingoista, joista olet yksinkertaisesti pitänyt strategisen etäisyyden ottamalla kehotuksemme jälkeen käyttöön päivityksen, tai vahingoista, jotka aiheutuvat putoamisesta, jotta saat tarkasti selville perustamisen jälkeen tai on syötettävä vähiten kehottamia kehotuksia, joita olemme kehottaneet.

Jos olet pettynyt mihinkään Sivuston pakettiin tai mihinkään Ehtoihin, ainoa parannuskeino on, mutta kuten näissä ehdoissa erityisesti mainitaan, on lopettaa Sivuston käyttö.

Huolimatta mistään näissä ehdoissa ei voida kiistää välittymisriskiä tai sen aiheuttamasta vahingosta huolimattomuutta tai muuta riskiä, jos se olisi laitonta. Mikään näissä ehdoissa ei voi vaikuttaa lakisääteisiin oikeuksiisi asiakkaana.

Verkkosivustomme tallentaa asianmukaisen kyvyn poistaa kaikki Sivuston tiedot tai kankaat ilman varovaisuutta ja osallisuutta muihin kerättyihin oikeuksiin, ja / tai asettaa tällaiset tiedot tai kankaat saataville, kun laki niin vaatii tai kun hallinto niin pyytää elinten tai lakivaatimusten järjestöjen kanssa.


KORVAUS

Yrität bestreviewsfi.com: lle, ettet yksinkertaisesti käytä Sivustoa mistään syystä tai millään tavalla, joka on näiden ehtojen vastaista tai on jotain muuta laitonta.

Suostut korvaamaan bestreviewsfi.com: lle, sen virkamiehille, työntekijöille ja lisenssinantajille onnettomuuksista, joita se tai he saattavat kärsiä suoranaisesti tai epäsuorasti yrityksen rikkomuksista.


IMMATERIAALIOIKEUDET

Sivusto ja kaikki sen sisältämät tiedot ja realistiset esitykset tai kuvat ("Sisältö") ovat yhden joukon yritysten hallussa tai valtuutettuja. Käyttämäsi sivuston vyöhykkeestä riippuen tekijänoikeudet ja kaikki muut aineen immateriaalioikeudet ovat yhden aineen haltijan tai sen lisenssinantajien ainoa ja eliittiomaisuus.

Näet Sivuston tietokoneen näytöllä ja tulostat sen sisällön tulostimellasi yksilölliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Kysymyksen välttämiseksi mikä tahansa painettu muotoilee osan aineesta.

Ilman sovittua suostumustamme et käytä, vaihda, kopioi tai kopioi mitään aineen, sivuston tai sen HTML-lähdekoodin osaa kokonaan tai osittain, missään kehyksessä tai millään tavalla, elektronisesti, mekaanisesti tai millään muulla tavalla, mutta ainoasta syystä nähdä aine. Tämä sisältää sähköisen tuotannon lataamalla tai lataamalla.

Vakuutat, että sinulla on laillista nähdä tämä sivusto lainkäyttöalueellasi, johon olet kuulunut. Olet luotettava noudattamaan kaikkia kyseisen seurakunnan lakeja, nähdessäsi tai käyttäessäsi ainetta.


VIRUSSUOJA JA YHTEENSOPIVUUS

Vaikka tietokonetartuntojen erottamiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi on toteutettu tiettyjä varotoimia, bestreviewsfi.com ei voi varmistaa, että sivusto on viruksista vapaa ja turvallinen. bestreviewsfi.com ei välttämättä ole velvollinen onnettomuuksiin tai vahinkoihin, joita tapahtuu tartunnan tai tietoturvaloukkauksen seurauksena. Verkkosivusto ei anna mitään takeita Sivuston yhteensopivuudesta tietokoneen kehysten, ohjelman ja / tai laitteiden kanssa.


PÄÄTTYMINEN

bestreviewsfi.com voi rajoittaa pääsyäsi sivustolle, kieltää vertailun sinuun ja / tai karkottaa hienovaraiset elementit tärkeästä tietokannasta ilman etusijaa muille kerätyille oikeuksille, ottamatta aiemmin huomioon sinua, jos: 13.1 hallinnolliset tai lakisääteiset rajoitukset rajoittavat kyky toimittaa pääsy verkkosivustolle;

1. bestreviewsfi.com: n järkevä hallinta on ohi milloin tahansa, jotta bestreviewsfi.com: tä ei päästä pääsemään Sivustolle.

bestreviewsfi.com katsoo yksinkertaisella varovaisuudellaan, että vain käsittelet Sivustoa tai jos jotain muuta rikkoo näitä Ehtoja.


YLEISTÄ

bestreviewsfi.com: n pettymys tai viivästyminen näiden ehtojen noudattamisen varmistamisessa ei saisi olla luopumista tästä tai mistään muusta näiden ehtojen järjestelystä.

Siinä tapauksessa, että näiden vastuuvapauslausekkeiden ja välttämisten järjestelyjen pitäisi olla laittomia, mitätöityjä tai jostain syystä toteuttamiskelvottomia siinä järjestyksessä, kyseistä järjestelyä voidaan pitää erotettavissa eikä sen pitäisi vaikuttaa muiden säännösten laillisuuteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Nämä ehdot, tietoturvatiedotteemme, evästekäytäntö ja sähköisen kaupankäynnin ehdot ja ehdot muodostavat yhdessä täydellisen ymmärryksen sinun ja bestreviewsfi.com: n välillä sivuston käytöstä, ja niiden pitäisi korvata kaikki aikaisemmat näkemykset tai edustukset niiden suhteen.

Näiden Ehtojen nimenomaiset järjestelyt sisältävät kaikki takuut, ehdot, ehdot, pyrkimykset ja sitoumukset, jotka on ehdotettu laissa, yhteisessä oikeudessa, tavoissa, vaihdon hyödyntämisessä, hallinnoinnissa tai muussa, jotka kaikki ovat kiellettyjä täysimääräisesti.